Categories
Kronik

Søger moderne universiteter sandheden?

Demografiske analyser viser, at Europa er ved at udskifte sine oprindelige befolkninger med sydlige ikke-vestlige indvandrere.

En medvirkende årsag er, at moderne venstre-orienterede universiteter svigter deres neutrale oplysningspligt og tilmed jagter de få kritiske medarbejdere.

Derved misinformeres medierne og befolkningen.

Dette handler denne klumme fra 24Nyt om.

 

Categories
Kronik

Kronik: Danskhed – kultur eller biologi? (JP)

Jeg udgav en nyligt en kronik i JyllandsPosten: Danskhed – kultur eller biologi.

Kronikken blev hurtigt genstand for massiv kritik af en række professorer, ph.dere, lektorer, og andre. Nogle af dem brugte endog udtryk som fupmageri , uvidenhed, misbrug af naturvidenskab, og selvforherligende fantasi i, hvad der mest af alt ligner en række personlige karakter-angreb.

Deres motivation blotlægges i slutkommentaren: ” … Nyborgs … påstande holder ikke vand og bør under ingen omstændigheder være grundlaget for den politiske debat, og slet ikke danne grundlaget for politiske beslutninger.”

Det er min fortsatte opfattelse, at forskningen og læserne er bedre tjent med mere ærlighed, mindre politisk korrekthed, mindre emotionalitet, og flere data i diskussionen af det komplicerede samspil mellem biologiske, psykometriske, differentialpsykologiske, differentialdemografiske, og genetiske faktorers betydning for effekten af indvandring fra sydlige ikke-vestlige områder.

Emil O. W. Kirkegaard, som også forsker i dette emne, har været så ekskværdig at kommentere  og udbygge nogle empiriske aspekter, som ikke kan udfoldes i en standardkronik.

Kronikken og Kirkegaards bidrag kan læses her.

 

Categories
Kronik

Kronik: Frygt Danmarks fremtid (Jyllands-Posten)

I september 2016 udkom JP-kronikken Indvandringens konkrete risici. Den opregner en række indvandrings-relaterede problemer, som ledende politikere ikke synes at tage alvorlige. Den kan læses her.

I april 2016 skrev jeg en kronik Frygt Danmarks Fremtid, set i lyset af ikke-vestlig indvandring, i Jyllands-Posten. Den kan læses her.

Den forskningsartikel, der henvises til – The Decay of Western Civilization (Den vestlige civilizations forfald) – kan læses her.

For mere indsigt i det udbredte kollektive akademiske bedrag kan du bl.a. læse følgende artikler:

Kronik 2012 – Vestlige lande bliver dummere dag for dag.